Monday, July 6, 2009

Növényevő-barát szállás a Balatonon

Gyenesdiáson, ahol a strand is kíváló, (bár mi nem teszteltük ilyen szempontból, de rendkívűl gyerekbarátnak tűnik, rengeteg játszás lehetőséggel) találtunk egy Zöldház panzió névre hallgató házat, ami egyben egy apró kis biobolt is, ahol vegetáriánus, sőt vegán! étkeztetést biztosítanak a tulajdonosok, akik nagyon kedvesek.
Mi most kipróbáltuk, és nagy élmény volt, hogy úgy tölthettünk el egy hétvégét idegenben, hogy semmilyen problémát nem okozott az ufóságunk, hogy nem eszünk "normális" ételeket. :)

4 comments:

harmony said...

szia. évek óta nézegetem ezt a házat, hogy majd egyszer talán eljutok.. kicsit bővebben is beszámolnál róla?:)

irisz said...

Nagyon szubjektív volna, amit írnék, ezért is nem tettem meg, hisz ami nekem bejön, az egy másik világlátással rendelkező embernek nem annyira és fordítva.
Ami miatt mi mentünk, a vegán étkeztetés, az tökéletes volt, nagyon változatos és jó ételeket kaptunk, mindezt odafigyelő, kedves kiszolgálás keretében. A szállás rész pedig nem különbözött más általam látott panziós szállástól, ott nem érzékeltem a "zöld" tulajdonságokat, kivéve a párnán, ami tönkölypelyvával volt kitömve.
Mi nagy valószínűséggel visszatérünk még ide.
Szombatonként a csörsz utcai biopiacon is van standjuk, ott láthatóak a saját termékeik, és bármiről kifaggathatóak a tulajdonosok. :)

Szabó Gábor said...

És megírnád az elérhetőségüket is?

heian@freemail.hu

Köszönöm.

irisz said...

a bejegyzésben található linken elérheted őket:

http://zoldhazec.hu/

í.