Tuesday, July 22, 2008

Címkék közt bolyongva

A bejegyzés nem lesz annyira zamatos, mint ahogy a hozzácsatolt kép sejteti. Laza az asszociáció, címkékről lesz szó.
Mégpedig a blog jobb oldalán található címkékről, amik egyre kuszább burjánzását most megállítottam. Mikor kezdtem a pánkót, jó ötletnek tűnt, h. minden kis hozzávalóhoz tartozzon címke, de egy idő után annyira elszaporodtak, h. a jól átláthatóság rovására ment a bőség.

A legnagyobb változás, h. a bejegyzések nagyrésze betuszkolható három fő témakörbe ( recept, körny.véd, bio), ezek külön is kattinthatóak a jobb oldalon felül. Ehhez az fontos, h. kedves szerkesztők, mindig jelezzétek, h. melyik kategóriába tartozik a bejegyzés, amit írtok.

A címkéknél csak főbb ételtípusokat hagytam meg, v.mint jópár egyéb gyűjtőcsoportot, ami remélhetőleg praktikussá teszi az oldalon való keresést - már, ha bárki is keresne bármit itt :))).

Konkrét ügyeket pedig még mindig nagyszerűen meg lehet találni a google-ben beírva a vajaspánkó + a keresett konkrét dolog - varázslattal.

6 comments:

Frazon Zsófi said...

húúú, nagyon izgultam, hogy a csokoládé megmaradt-e... de látom, ha a pánkó témakörökhöz nem is (pedig...), a cíkmékhez felkerült!

különben tök igazad van az egyszerűsítésben.

amatőr kérdés: az eddig beírt recepteket ugye nem kell átcímkézni? a központi szerkesztőbizottság áldásos tevékenysége arra is kihatott? és akkor meg is váltunk ilyen vicces címkéktől, mint világmegváltó kultúrhérosz, és társai? majd este tarthatsz egy gyorstalpaló oktatást!

irisz said...

Egy másfél - kétórás munkával minden eddigi bejegyzést gatyábaráztam. Bár a citromos, meggyes muffin nagyon ellenállt, és újra kellett írnom a post-ot, de sikerült rendet raknom.

A világmegmentő kultúrhéroszt már kicsit bánom.. még visszavehetjük, de most a közeljövőben nem állok mégegyszer neki a visszacsinálásnak.

A csokoládénak hajlandó vagyok külön kategóriát létrehozni, ha már több, mint húsz vonatkozó bejegyzés lesz. Hmmmm, jöhetnek!

Töltöm a fényképezőgép aksiját, h. bírja az esti gigantikus pánkó akciót! Megyünk!!!!

irisz said...

Csak, hogy lásd, nem véletlen a névválasztás - vajból van a szívem: fent van a csokoládéság is a toppon. :P

Frazon Zsófi said...

:)) de hát mégis a csokoládéság az egy közös pont... de ezen ne múljon, gyorsan felturbózzuk a bejegyzések számát is!

a kulturhéroszokat hagyjuk, legyünk azok rögvest mi magunk :)

szép az új rend, a nyári nagytakarítás, egy darabig tutira kitart!

estéhez megvan a menü! még egy kis shoppingolás, oszt megyen minden mint a karikacsapás! mackók már kivasalták az ünneplőt, hogy aztán ne azért ne kerülhessenek rá a képekre, mert szurtosak!
:)

Mónika said...

Tényleg szép az új rend! Nemsemmi meló lehetett!
Mi volt a gond citromoscsokisékkal? Bár tény, hogy már sokat küszködtem a posztolással is..Bocsi

irisz said...

volt benne vmi html kód hiba... na, nem a sütiben! :)