Friday, December 11, 2009

Új felfedezés csokoládé

Sajnos ezeréve nem jutottam el odáig, hogy frissítsem szegény vajaspánkót. Ez nem azt jelenti, hogy leszoktam az evésről, csak a bejegyzés nem fért mostanság az időmbe. Januártól újragondolom a blog hasznosságát és a többi pánkót is megkérdezve eldöntjük a további sorsát, hisz nem feltétlen van értelme egy hónapokig nem frissülő blognak.

De most nem ezért jelentkezem, hanem hogy mindenki szíves figyelmébe ajánljak egy újonnan felfedezett és tesztelt csokoládét. Londonból került ide, Seeds of Change a márkanév, és nagyon érdekes ízösszeállítású, ráadásul bio csokoládékat gyártanak - többek közt, mert a csokoládén kívűl, gabona szeleteket, tésztákat és tésztaszószokat is lehet náluk kapni. Én csak a csokoládéra koncentráltam idáig, de nem jártam rosszul. A fent is látható fügés-narancsos tábla az utóbbi időszak legerősebb csokoládé élménye volt. :)

10 comments:

Nelli said...

Kedves Irisz!

Az email címet keresve elbarangoltam az artista blogodra, és annyira nagyon-nagyon tetszenek az illusztrációid, hogy most már tudom is mit kap az unokahugom karácsonyra :) De legszívesebben magamnak is bevásárolnék csak úgy...

Szeretnélek meghívni egy szavazásra, de nem akarom kommentben belinkelni (az kicsit spam-es lenne). Ha írsz egy emailt a címemre, akkor megírom a részleteket. Köszönöm!

Nelli

"saját levében" said...

Azt gondoltuk, hogy ha a blogot nem is frissíted, legalább a csokis ízlelőbimbóid megkapják ami jár nekik!

Frazon Zsófi said...

még az is lehet, hogy januártól megjavulok... hm?

irisz said...

szerintem mi kettecskén szorgalmasabb időnkben is kevesek vagyunk a mindennapos receptpakoláshoz, de ezt nem megrovásból írom, hisz mindenki csakis jókedvéből írhat ide, semmi késznyer, semmi stressz! :)

Frazon Zsófi said...

akkor legyen tagtoborzás! meg szerkesztői ülés! :)

Kriszta said...

Hm, hm... Én is jól leálltam az írással, pedig ennyit még soha nem főztem, mint az utóbbi hónapokban. Csak nálunk most új szelek fújnak, mondhatni áldott állapotok uralkodnak... :)
Azért remélem, a Pánkó nem zár be!

Orsi said...

Bocs, hogy így, ismeretlenül beledumálok, de csak nemrég találtam rá erre a jó kis blogra, úgyhogy ne hagyjátok abba pont most!

Hedi said...

Sziasztok, az oldalon nem találtam semmi elérhetőséget, tudtok adni egy email címet?

kata said...

MEGTILTOM, HOGY ABBAHAGYJÁTOK! Micsoda hülye ötlet???? Mi, rajongók rendszeresen visszajárunk, és a régebbiek között is örömmel csemegézünk.
Na!

irisz said...

:) köszönjük a bíztatást, valószínűleg csinálunk majd egy saját bloghoz kevés energiával rendelkező vega-blogger toborzást és újúlt erővel lehet folytatni!
Mindenki, aki szeretne csatlakozni a vajaspánkó szerkesztő brigádba jelezze hozzászólás formáján és küldjük a meghívást. A belépő egy húsmentes recept :)