Nem arról van szó, hogy rajta maradtunk egy böjtön, és vízen élünk január óta :), sem arról, hogy új blogot kellett indítanunk mert visszatértünk az állatok megevésére :P, csak egyszerűen annyi sok a munka, hogy a főzés kísérleti része háttérbe szorul, ráadásul folyamatosan szürke és borús az idő, ami kizárja, hogy jó képeket csinálhassak az esetleg mégiscsak elkészült ételekről.
De most, egy pici idő és egy pici napfény támogatásával bemutatom az almás pitét, aminek a receptjét az általunk sokat látogatott rongybaba konyha repertoárjából hasznosítottunk.
A hozzávalókban annyit módosítottunk, hogy a tojás kimaradt, és néhány elem cserélődőtt, aszerint, hogy mi nem volt kéznél. De az eredeti recept annyira tökéletes, hogy felesleges leírnom a cseréket, mert mind valószínűleg minőségvesztéssel járt. :)
képlinkeléshez jó
2 years ago
No comments:
Post a Comment