skip to main |
skip to sidebar
Rózsavizes mangó lassi
Egy indiai édességet, joghurtos italt takar a lassi név. Úgy készítettem el, hogy egy kisdobozos mangópürét - vagy befőtett turmixolva, kevertem össze egy nagy doboz joghurttal, nagyjából fél dl rózsavízzel, és ízlés szerint vízzel. Ha ezekután még megkívánja, a mangó alapanyagtól függően, továbbédesíthető kevés mézzel. Hidegen tálaltam, és a kedvenc rózsateámmal díszítettem.
2 comments:
Nagggyon finom!!! Mindenkinek ajánlom, hogy ha van rokona :)), aki ilyent tud készíteni, feltétlenül kérje meg, hogy legközelebbi látogatásakor ezzel várja. Hát, aki nem ilyen szerencsés, készítse el sajátmaga, lehet, hogy úgy is finom lesz.
és aki nem szereti a rózsavizet (mint pl. én), az se hagyja ki, csak ne tegyen bele rózsavizet. én amúgy vizet sem tettem bele, és akkor jó sűrű, egészen fagyiszerű! de ez a rózsabimbó a tetején! ez lenyűgöző kreativitásra vall :))) sza' natttyon szép!
Post a Comment