Tuesday, January 6, 2009

Rózsavizes mangó lassi

Egy indiai édességet, joghurtos italt takar a lassi név. Úgy készítettem el, hogy egy kisdobozos mangópürét - vagy befőtett turmixolva, kevertem össze egy nagy doboz joghurttal, nagyjából fél dl rózsavízzel, és ízlés szerint vízzel. Ha ezekután még megkívánja, a mangó alapanyagtól függően, továbbédesíthető kevés mézzel. Hidegen tálaltam, és a kedvenc rózsateámmal díszítettem.

2 comments:

Éva said...

Nagggyon finom!!! Mindenkinek ajánlom, hogy ha van rokona :)), aki ilyent tud készíteni, feltétlenül kérje meg, hogy legközelebbi látogatásakor ezzel várja. Hát, aki nem ilyen szerencsés, készítse el sajátmaga, lehet, hogy úgy is finom lesz.

Frazon Zsófi said...

és aki nem szereti a rózsavizet (mint pl. én), az se hagyja ki, csak ne tegyen bele rózsavizet. én amúgy vizet sem tettem bele, és akkor jó sűrű, egészen fagyiszerű! de ez a rózsabimbó a tetején! ez lenyűgöző kreativitásra vall :))) sza' natttyon szép!