Thursday, July 31, 2008

alternatív golden bear

Írisszel közös alapítású díjunk célja, hogy minden kedves gasztro és kreatív bloggernek köszönetet mondjunk, aki az elmúlt időszakban minket választott kedvencének, vagy esetleg az elkövetkezendőkben ezt tervezi. Ahogy láthatjátok: mi ezt roppant mód díjazzuk!

Golden Bear kamasz korát éli, mégis állandóan valami csalafintaságokon töri a fejét. Ahogy most is. Évelején a Berlini Filmfesztiválon jutalmazza a legjobbakat, majd felveszi játszós mackónadrágját, belebújik kapucnis inkognitójába, és nálunk piheni ki a nemzetközi sikerek utáni fáradalmait. Ilyenkor hiperaktív gasztroblogger válik belőle, mindenhova bekukucskál, minden tálba belekóstol és felszed pár kilót – ami viszont kiválóan passzol aranysárga inkognitójához.

A pánkóság kritériumait roppant gyorsasággal sajátította el: barátságos a környezettel, nem eszi meg a barátait, csak biogazdaságokat látogat és a csokival is lemancsozott már. Szeret itt nálunk, olvas másokat, néha még bele is brummog, ahogy az jó medvéhez illik. Szereti a vendégeket és a nagy lakomákat.

Hm... és hogy mitől alternatív? A sok jóból nem választ legjobbakat, így nem is kell továbbadni. Nyári szabadságát tölti, üldögél a puffján, nézeget és örül: itten milyen csudajó!

8 comments:

irisz said...

gratula a díjazottaknak! :)))

Renata Kalman said...

Köszönöm oldalt a linket! :)
Írtam egy korábbi poszthoz...

siccike said...

Ez nagggyon tetszik!:-) Az a része meg különösen, hogy nem kell továbbadni!:-))))

Frazon Zsófi said...

igen, igen, ez egy elégedett medve, aki azt szereti legjobban a világban, hogy csak úgy nézeget :D ettől alter-csávó...

Renata Kalman said...

sziasztok!
Én csak a hagyományos díjat tudom átnyújtani. A hozzá dukáló szavakat pedig elolvashatjátok nálam.

Frazon Zsófi said...

Írisz megköszönte nálad, akkor én itt: a nagyhasú aranymedve rád is kacsint ;)
gyere máskor is!

Dulmina said...

Nagyon aranyos! Imádom a mackókat! :)

Belly said...

Köszönöm szépen.Belly