Itt a friss kapor!
Jelenleg kaszálni lehet a szüleink kertjében :) , a tavaly elszóródott magokból még a virágládából is kikandikál! Érdemes elkezdeni szárítani és télire begyűjteni, hamar felmagzik (magjából egyébként kitűnő a kaportea, ami jó az emésztésre is).
Az egyszerű kapormártás még fínomabb ha barna cukrot karamellizálsz az olajon átforgatott kapron, teljes kiőrlésű rozsliszttel hinted meg és szójatejet használsz hígítására ( a dobozon nézd meg, hogy mindenképpen GMO (azaz genetikailag módosított) mentes szójából készüljön.
Az egyszerű kapormártás még fínomabb ha barna cukrot karamellizálsz az olajon átforgatott kapron, teljes kiőrlésű rozsliszttel hinted meg és szójatejet használsz hígítására ( a dobozon nézd meg, hogy mindenképpen GMO (azaz genetikailag módosított) mentes szójából készüljön.
No comments:
Post a Comment