Újra itt a medvehagyma szezon, és kiderült, hogy nem csak a neve miatt könnyen keverhető Pécs és Bécs, de mindkettő mellett medvehagyma földeket lehet találni a környező erdőkben.
Mi most bécsi szedésű medvehagymával vagánykodunk még egy rövid ideig.
Vacsorának kíváló egy kis csokor medvehagyma felaprítva túróval elkeverve, sózva és borsozva, mellé rozskenyér és egy gyors saláta.
Mi most a salátát mozarellából, koktél paradicsomból, aszalt paradicsomból, medvehagymából valamint medvehagymára cserélt rukkolából állítottuk össze. Kevés tökmagolajjal és olíva olajjal, pici sóval és borssal elkevertem és már élvezhettük is a speckó, medvéknek való hagyma ízét.
képlinkeléshez jó
2 years ago
5 comments:
údejólnézki!!remélem, idén már én is lehetek medvehagyma-rajongó!
király, ööö valaki szerezhetne nekem medvehagymát...
ööö Abaliget, Lackó?
szereztem, csinálom isss
:)
Great readiing this
Post a Comment