Miután annyira megkedveltük a mostani idényében a spárgát, kitaláltam, hogy a szokásos júhtúrós-spenótós lasagnet megcsinálhatnánk spárgával is spenót helyett.
Az ötlet jónak tűnt, de sajnos nem sikerült megfelelő mennyiségű és minőségű spárgát beszerezni, így felesben spenótos-spárgás lett a töltelék. A már leírt recepthez képest annyi változott, hogy az egyik szinten olíva olajban megforgatott, sózott, fűszerezett spárga szálakat pakoltam keresztbe egymás mellé. Nagyon finom volt. :)
képlinkeléshez jó
2 years ago
5 comments:
Az olivaolajba forgatott fűszerezett spárga az most nyers? És sütés közben puhul meg?
Hú, de kedvet kaptam hozzá, és van is itthon három csomag spárga. (Mind a kell majd, szerinted?)
Szuper ötlet, én is fogok ilyent csinálni!
nyersen forgattam meg az olajban, és közben puhult meg kb. fél órát volt a sütőben. nem tudom mekkora csomagod van, nekem egy szint volt egy teljes csomag, de korábban vettünk olyan pakkot is amiből szerintem egy elég lett volna három szinthez.
kíváncsi vagyok a továbbgondolásokra :)
Megcsináltam, nagyon finom lett, de a spárga helyenként NAGYON ropogós maradt. Azt hiszem, legközelebb (mert LESZ legközelebb!!!!) épp hogy pár percig előgőzölöm majd a szálakat.
van egy felhívásom, segítenél terjeszteni?
http://vegavarazs.hu/a-nagy-vegetarianus-kihivas-napja-–-csatlakozz
Post a Comment