Monday, September 1, 2008

Évadnyitó a Mandala Jógastúdióban

Nem fűződik közvetlen hasznom ehhez a reklámhoz, csak annyi, hogy én rettentően beleszerettem az itt található jógaoktatásba.
Ezidáig nem találtam olyan helyet, ahol igazán úgy éreztem volna, hogy az órák európai, nagyvárosi, stresszes, egésznap gépelőtt görnyedős, elcsigázott, ellustult arcoknak szólnak és nem indiai vallásokat ismerő miniguruknak.
Szóval így.

Szerintem itt nagyon jól van európai nyelvre fordítva az, aminek át kell jönnie, ahhoz hogy élvezhető és használható legyen ez az egész jóga dolog, és bevallom én nagyon gyorsan függővé is váltam.
Most pénteken egy évadnyitó keretében mindenki odakíváncsiskodhat, h. vajon tényleg ennyire jófejek-e.
Idézem:
"Évadnyitó rendezvény - szept. 5.
Az Évadnyitó célja, hogy bemutassuk az ősszel induló tanfoly
amokat és azok vezetőit, válaszoljunk a felmerülő kérdésekre, illetve lehetőséget adjunk arra, hogy törzsvendégeink jobban megimerkedhessenek velünk és egymással.

Az Évadnyitó időpontja: szeptember 5., péntek, 17.30 - 21.30 óra
Helyszín: Gerincjóga Központ, Bp., VII. Nefeljecs u. 58.

Program:
17.30 - 19.00 Ingyenes bemutató óra: "New Period" Tantrajóga (tartja: Sarolta)
19.30 - 20.30 Az ősszel induló tanfolyamok és oktatóképzések bemutatása
20.30 - 21.30 Kötetlen beszélgetés, kérdések megválaszolása, ismerkedés, vegabüfé

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Ha van barátod, ismerősöd, akit érdekelhetnek a tanfolyamok, őt is bátran hozd el magaddal! Teával, süteményekkel, finomságokkal várunk!

4 comments:

Frazon Zsófi said...

én egy igazi nagyvárosi (bár talán nem túl stresszes, de) egész nap gép előtt görnyedő, elcsigázott, ellustult arc vagyok! akkor elmehetek? hm... még süti is lesz... :)
na, de komolyan: már akartam tőled kérdezni, hogy az én gerincemnek is jót tenne-e? úgy elhagytam az elmúlt négy hónapban a úszást, hogy nem is értem, de valahogy nem volt hangulatom a tortúrához... de ha nemcsak miniguruknak, hanem nagyvárosi arcoknak is...

irisz said...

Képzeld, van egy speckó gerincjóga néven futó gépelőtt-görnyedőknek kifejlesztett kiscsoda - kifejezetten nagyvárosi arcoknak :)
Éééés még van egy kis kártyám is, amit ha Neked adok, akkor részt vehetsz ingyenesé egy teszt órán. Naaa?

irisz said...

ja, igen, és szerintem nagyon jó kiegészítője bármilyen dinamikus sportnak, pölö úszás v. akár a messzi jógaórára való rendszeres bringázás :) - najó Neked nincs olyan messze :))

Frazon Zsófi said...

nagyon kafi, nagyon teccene! most ki is húztam magam rögvest a gép előtt :D