Wednesday, July 16, 2008

Kiállítás meghívó

Holnap, csütörtökön, 16 órakor nyílik a Millenárison az "Egy elragadó világ" - szemétdomborzati térkép című Anna Toth kiállítás. Ha ráklikkeltek a képes meghívóra, elvileg szinte olvashatóvá válik, de a lényeget szívesen ideírom. A helyszín a Fogadó Padlása, ahová most kívülről, a homlokzati vaslépcsőn lehet felmenni. A megnyitót György Péter celebrálja, utána pedig lesz mindenféle zene. Gyertek, gyertek. A Néprajzi Múzeum példás dolgozóinak szemetét már gondolom rég beépítették az alkotók.
Jövő héten, 23-án (szerda) ugyancsak este hattól lesz egy beszélgetés, ökológia, társadalom és művészet összefüggéseiről, amit a kiállítás egyik kurátora, Iványi-Bitter Brigitta vezet, a résztvevők között pedig ott csücsül Szabó Eszter Ágnes képzőművész (Hints), Kismarty-Lechner Zita (Cellux Csoport), Thiesz Angéla (Retextil Alapítvány), meg én. Erre is vala az invitácija.
Ilyen volt, amikor még épült:

10 comments:

Fűszeres Eszter said...

A Brigivel fogsz beszélgetni? Akkor elmegyek és jól megnézelk magamnak! (Brigi a fiam nagy szerelme :-)

Frazon Zsófi said...

:-) majd tiszteletben tartom a legkisebb királyfi érzelmeit, ígérem!
képzeld, az is kiderült, hogy vadjutkával meg egy doktori iskolában aprítjuk a tudományt! szóval nem is tudom, lehet, hogy mi meg egy óvodáva jártunk ;)
persze, gyere, szerintem a holnapi megnyitó is jól hangzik!
csá

Fűszeres Eszter said...

A Váci utcába jártam :-)

Frazon Zsófi said...

én meg a nagykanizsai MAORT óvodába :-)

Fűszeres Eszter said...

:-D Majdnem.

irisz said...

Még nagyon hezitálok, h. elsumákoljam-e a jóga órát a megnyitó miatt, de lehet h. megjelenek. Jövőhéten pedig tutiszáz h. ott leszek!!

Frazon Zsófi said...

sziaszia Iírisz! ezek szerint itthon vagytok? jövő hétre valami kis laza nyáresti gasztroélmény? nélunk? esetleg a következő indiai menü... hm?

irisz said...

jöhet!!! megyünk!!! részleteket megbeszéljük ma, már döntöttem. :)

Frazon Zsófi said...

:D
még, hogy nem menne nekem a kulturális marketing...

irisz said...

ki mondta?? :))