Hozzávalók:
Kuszkusz
Kaliforniai piros- és zöldpaprika
Paradicsom
Lilahagyma vagy újhagyma
Pörkölt földimogyoró
Olívaolaj
Só Bors
Citrom
Friss korianderzöld, menta és petrezselyem
A kuszkuszhoz hozzáadjuk a hagyma felét, olívaolajat, sót és borsot, majd kétszeres mennyiségû forróvízzel leforrázzuk. Lefekdve hagyjuk kb. 10-15 percet. Közben apróra vágjuk a zöldségeket, a mogyorót és kifacsarjuk a citrom felét. A megfôtt kuszkuszt összekeverjük a zöldségekkel, a citromlével és a darabosra vágott mogyoróval és a friss zöldfûszerekkel. Mivel az étel egészében nincsenek domináns ízek, fontos, hogy a zöldfûszer friss legyen!
2 comments:
hú, ez gyönyörű!
én is pont ezt akartam írni!
Post a Comment