Friday, May 30, 2008

Jeges tea magyaros színekben

A teás bejegyzések sorát szaporítva most jeges teával folytatom a sort.
Filteres teát nem vásárolunk, kivéve a kamilla teát, ami nagyon jó szemgyulladásra filterben a szemre pakolva.
Gyümölcsteát sem vásárolunk, azt pedig azért nem, mert teakészítő-munkás koromban túl sokat kóstolgattam a különböző ízesítésekben érlelődött aszaltgyümölcs részeit a teáknak, és egyszercsak rosszul lettem tőle, és nem bírom őket azóta.
Viszont nemrégiben kaptunk nagyon jó minőségű filteres gyümölcsteát, a bevált módszer - a továbbajándékozás - helyett most jeges tea alapként hasznosítottam.
Kevés mézzel, sok borsmenta levéllel, és mégtöbb jéggel tálalva remekjó hűsítő, lenyom bármilyen coca-cola terméket.


Csak a fotókon vettem észre, hogy milyen szép magyarosra sikerült a mai ebédünk. A jeges teához frissen sült ciabatta-t fogyasztottunk piros paradicsommal, fehér mozzarellával, zöld tányérokon.

2 comments:

Frazon Zsófi said...

minden csak nézőpont kérdése -- mondja az olasz, ha meglátja...

irisz said...

Főleg, ha a mozzarellát is túlgondolja...